Bine ati venit!

HEAVY TOOLS a fost infiintata in anul 2006 cu puternica motivatie de a oferi servicii integrate de un inalt profesionalism de vânzarea a sculelor electrice de mana, echipamente si utilaje în constructii,industrie si agricultura, cu toate accesoriile si consumabilele aferente, service si inchiriere de scule si utilaje pentru constructii.

De la infiintare si pana in prezent, compania a mentinut o activitate comerciala sustinuta si a evoluat treptat, extinzandu-si aria de acoperire, imaginea si personalul. In tot acest timp nu s-a facut rabat de la calitate. Firma se orienteaza in continuare spre investitii, produse si servicii de top.

                                                              Valorile firmei sunt:

                                                      1. Clientul - mai presus de toate!
                                                      2. Solutia optima, la pretul corect!
                                                      3. Seriozitate si maxima operativitate !
                                                      4. Profesionalism si responsabilitate !
                                                      5. Calitate la superlativ !(nu in ultimul rand!)

SARCINA NOASTRA este de a respecta permanent si cu strictete aceste valori.
Avand personal cu experienta de peste 20 ani ,cu studii tehnice si economice in acest domeniu,si cunoscand caracteristicile prin comparatie cu mai multe marci ,oferim si consultanta in alegerea sculelor si utilajelor potrivite.

Echipa HEAVY TOOLS ofera solutii tuturor partenerilor de afaceri prin gama completa de produse, precum si prin furnizarea prompta de informatii complete si corecte despre toate produsele din portofoliu.
Proiecte de viitor – vizeaza consolidarea pozitiei pe piata prin cresterea cifrei de afaceri, prin dezvoltarea retelei de clienti, dezvoltarea relatiilor cu partenerii actuali si fidelizarea acestora.